ΝΟΥΝΟΥ
Το ΝΟΥΝΟΥ έχει διανύσει μια μακρόχρονη και λαμπρή πορεία στην ελληνική αγορά. Η ιστορία ξεκίνησε το 1929 με το ζαχαρούχο γάλα «ΝΟΥΝΟΥ» και από τότε δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς με την ελληνική κοινωνία και οικογένεια, με τις αξίες της όπως η ποιότητα, η εκτίμηση, η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός, η αφοσίωση, αλλά και με τη δύναμη του γάλακτος. Η ολοκληρωμένη σειρά γαλακτοκομικών προϊόντων ΝΟΥΝΟΥ είναι βασικό μέρος της καθημερινής διατροφής των καταναλωτών κάθε ηλικίας, αφού είναι πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών, ενέργειας και απόλαυσης.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) η FrieslandCampina Hellas-NOYNOY, πέρα από την ευαισθησία της για τις πρακτικές αειφόρου ανάπτυξης και την προστασία του περιβάλλοντος, εστιάζει στις ανάγκες των Ανθρώπων και της Κοινωνίας, που αντικατοπτρίζεται στο πρόγραμμα ΕΚΕ «Κύκλος Φροντίδας». Μέσα από την πρωτοβουλία «Φροντίδα και Αγάπη», που εντάσσεται στον «Κύκλο Φροντίδας», τα τελευταία 9 χρόνια έχουν προσφερθεί γαλακτοκομικά προϊόντα όπως γάλα, τυρί, παιδικές τροφές, βούτυρο και γιαούρτι αξίας μεγαλύτερης από €1.800.000 σε πάνω από 450 φορείς, που στηρίζουν ορφανοτροφεία, οίκους ευγηρίας, κέντρα αποκατάστασης, Δήμους, ιδρύματα της Εκκλησίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και σε ειδικές δομές, οι οποίες φιλοξενούν ή προσφέρουν βοήθεια σε ενήλικες και παιδιά, που βιώνουν έντονα οικονομικά προβλήματα ή περιέρχονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον, η εταιρεία μας μέσω της πρωτοβουλίας «Φροντίδα και Αγάπη» τη χρονική περίοδο της πανδημίας προσέφερε πάνω από 1.900.000 ποτήρια γάλα ΝΟΥΝΟΥ και 140.000 κύπελλα γιαουρτιού ΝΟΥΝΟΥ σε πάνω από 40 Δήμους και 45 φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, με την πρωτοβουλία «ΝΟΥΝΟΥ: Ένα Ποτήρι Γάλα για Κάθε Παιδί», έχουν προσφερθεί από τα τέλη του 2015 περισσότερα από 2.100.000 ποτήρια γάλακτος σε οργανισμούς και φορείς που φροντίζουν παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Οι πολυετείς δράσεις και τα προγράμματα κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας μας προσφέρουν αθόρυβα και ουσιαστικά στην ελληνική κοινωνία, συνεχίζοντας το έργο πάντα με συνέπεια και σεβασμό.